Izvor: RTS, 04.Jan.2024, 23:50

Обрадовић: Звезда заслужено победила, прво полувреме наше најгоре у сезони

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је после пораза његове екипе од Црвене звезде да је домаћин заслужено победио и додао да је његова екипа потпуно подбацила у првом полувремену.
Кошаркаши Црвене звезде победили су на свом терену >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << екипу Партизана резултатом 88:72 у мечу 19. кола Евролиге.
"Црвена звезда је играла многи боље од нас од првог до последњег минута и заслужено је победила. Наше прво полувреме је вероватно и наше најгоре ове сезоне. Имали смо девет изгубљених лопти и само две асистенције у првом полувремену што довољно говори о квалитету наше игре у првих 20 минута", рекао је Обрадовић на конференцији за медије после утакмице.
Тренер Партизана прокоментарисао је и одличну партију Фредија Гилеспија, који је био одличан, поготово у првом полувремену.
"Гилеспи је профитирао на томе што има феноменалне саиграче у спољној линији и његова добра партија нема много везе са њим", додао је Обрадовић.
Звезду је на овом мечу бодрило 20.143 навијача, али Обрадовић истиче да на њега није утицала атмосфера у Арени.
"Навијачи Звезде су бодрили екипу, али на мене атмосфера апсолутно није утицала. Заиста не знам да ли јесте на моје играче", закључио је тренер Партизана.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.