Izvor: RTS, 04.Jan.2024, 19:50

Троицки саопштио списак за дуел са Словачком, без Ђоковића у Краљеву

Селектор тениске Дејвис куп репрезентације Србије Виктор Троицки одредио је тим за плеј-оф дуел са Словачком, који је на програму другог и трећег фебруара у Краљеву, саопштено је из ТСС.
На списку се налазе: Ласло Ђере, Душан Лајовић, Миомир Кецмановић, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Хамад Међедовић и Никола Ћаћић.

У саопштењу ТСС се наводи да на списку нема најбољег тенисера света Новака Ђоковића, због повреде и могућности да се што боље припреми за наставак сезоне у којој га очекује, поред стандардних обавеза на АТП туру и Дејвис купу, и учешће на Олимпијским играма у Паризу.
"Словачкој ће на мегдан изаћи јак тим Србије у коме су у синглу 33. играч планете Ласло Ђере, 52. Душан Лајовић, 54. Миомир Кецмановић и најмлађа звезда и освајач Некст джен мастерса Хамад Међедовић, који је 113. на свету. Ту је и специјалиста за дубл, 70. играч на АТП листи Никола Ћаћић", саопштено је из ТСС.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.