Izvor: RTS, 04.Jan.2024, 15:29

Надал: Вратио сам се након дуго времена, осећам да сам конкурентан

Шпански тенисер Рафаел Надал изјавио је након пласмана у четвртфинале турнира у Бризбејну да мисли да је одиграо добар меч против Кублера. Истиче да се вратио тенису након дуго времена, али да осећа да је конкурентан.
Надал се пласирао у четвртфинале >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << АТП турнира серије 250 у Бризбејну, пошто је победио Аустралијанца Џејсона Кублера са 6:1, 6:2.

"Мислим да сам кренуо добро у меч, био сам врло одлучан. Видео сам да Џејсон може да игра добро са основне линије па сам се трудио да будем што агресивнији. Мислим да је ово био добар меч за мене. Имам прилику да опет играм сутра што је врло добро за мене. Био сам дуго ван турнира и не могу да будем захвалнији", истакао је Надал за Јуроспорт.
Наглашава да су му потребни мечеви.
"Морам да наставим да тренирам. Последња два меча и први дубл који сам играо и сати проведени на терену много значе. Имам шансе да игрем и то су добре вести за мене. Вратио сам се након дуго времена и осећам да сам конкурентан и то је оно што желим", закључио је Надал.
Шпанца у четвртфиналу турнира чека Аустралијанац Џордан Томпсон.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.