Izvor: RTS, 04.Jan.2024, 12:09

Јовић: Много ми значи подршка Џимија Батлера, он ми је као брат

Српски кошаркаш и играч Мајамија Никола Јовић изјавио је након утакмице са Лос Анђелес лејкерсима да користи време када не игра да тренира и да се развија.
Мајами је на гостовању савладао Лос Анђелес лејкерсе резултатом 110:96. Никола Јовић је >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << учествовао у победи са 15 поена и осам скокова, за 28 минута на терену.

Јовић је након меча рекао да се у НБА лиги развија чак и када не игра.
"Да, тешко је. Али докле год тренирам, напредујем, осећам да може да буде добро. Чак и када не играм, развијам се. Да играм, вероватно не бих могао толико да тренирам. Много ми значи подршка Џимија Батлера. Он ми је као старији брат. Значи много за самопоуздање. Увек ми говори да треба да верујем у себе. Значи ми много да тренирам са њим. Ако могу да погађам преко Батлера, ако могу да чувам њега, онда могу свакога", истакао је Јовић за НБА ТВ.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.