Izvor: RTS, 03.Jan.2024, 16:32

Ђоковић: Све ће бити у реду, мислима сам већ у Мелбурну

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је у Перту да ће бити спреман за Аустралијан опен и истакао да су његове мисли окренуте ка првом гренд слем турниру сезоне у Мелбурну, преносе аустралијски медији.
Новак Ђоковић је изгубио од Аустралијанца Алекса >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << де Минора 6:4, 6:4 у првом мечу четвртфинала Јунајтед купа. Србија није успела да се пласира у полуфинале овог такмичења, пошто је други поен Аустралији донела Ајла Томљановић победом над Наталијом Стевановић 6:1, 6:1.
Ђоковић је током меча са Де Минором имао проблема са повредом зглоба десне руке.
"Имао сам велику нелагоду последња два дана, током јучерашњег меча, а нарочито данашњег када се значајно погоршало. Да будем искрен, мислим да ће све да буде у реду. Имало је огроман утицај на моју игру, поготово на форхенду и на сервису. Не желим да проведем превише времена причајући о томе и да одузмем било шта од заслуга Де Минору за победу. Био је веома чврст, као и увек. Морамо да наставимо даље, а моје мисли су већ у Мелбурну", рекао је Ђоковић на конференцији за медије у Перту.
Ђоковић брани титулу на Аустралијан опену, који ће бити одигран од 14. до 28. јануара.
"Све је то део припрема за Аустралијан опен, надам се да ћу тамо играти најбоље. Опет, никада није лепо изгубити меч, али знате нећу дуго да мислим о томе", закључио је најбољи тенисер света.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.