Izvor: RTS, 02.Jan.2024, 12:45

Јирген Клоп после победе над Њукаслом тражио бурму по терену

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп био је актер несвакидашње акције на крају меча са Њукаслом, када се навијачима учинило да на необичан начин прославља победу. Испоставило се да је накратко изгубио бурму током прославе победе свог тима, па се видео-снимак прославе >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << и потраге убрзо појавио на друштвеним мрежама.
Ливерпул је синоћ на Енфилду победио Њукасл са 4:2 у 20. колу Премијер лиге, а славље победничког тима посебно је обележио Јирген Клоп. Испоставило се да ово није први пут да остаје без прстена, али га је на крају ипак пронашао.
Британски медији наводе да је Клоп после победе над Њукаслом честитао играчима Ливерпула, а онда је схватио да је изгубио бурму док је аплаудирао навијачима на Енфилду.
Клоп је почео да тражи прстен по терену, замолио је и редара да му помогне. Бурму је на крају уочио камерман телевизије Скај спорт.
"Био је то велики шок, али вратио се. До сада сам га изгубио само једном у животу и тада ми је био потребан професионални ронилац јер је био у мору", истакао је Клоп.
Ливерпул се налази на првом месту на табели Премијер лиге са 45 бодова. У наредном колу ће 21. јануара гостовати екипи Борнмута.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.