Izvor: RTS, 02.Jan.2024, 12:20

Олга Даниловић: Част је играти пред оваквом публиком, спремни смо за Аустралију

Српска тенисерка Олга Даниловић захвалила је навијачима у Перту на подршци на мечу са Чешком и додала да је српски тим спреман за четвртфинале Јунајтед купа против Аустралије, преносе аустралијски медији.
Тениска селекција Србије пласирала се >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у четвртфинале Јунајтед купа, пошто је у дуелу Групе Е раније данас победила Чешку са 2:1.

Победу Србији донео је мешовити дубл у саставу Олга Даниловић и Хамад Међедовић.
"Нисам имала среће у синглу, али Ђоковић је ту са нама, донео је тај поен. Хамад и ја нисмо одиграли добро први сет, али смо се вратили и победили. Хвала што сте дошли и подржали нас. Срећна сам због победе", изјавила је Даниловић на терену после меча.
Србија ће сутра у четвртфиналу Јунајтед купа играти против Аустралије.
"Имамо невероватну подршку овде, част је играти пред оваквом публиком. Спремни смо за Аустралију", додала је српска тенисерка.
Хамад Међедовић је у дублу заменио Новака Ђоковића, који је током меча са Лехечком осетио бол у десној шаци.
"Разговарао сам са Новаком, чуо сам његове савете са клупе. Било би га лепо имати за тренера стално. Олга је дала све од себе, победили смо. Желим свима у тиму да се захвалим. Нарочито дивној публици, видимо се и сутра", рекао је Међедовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.