Izvor: RTS, 02.Jan.2024, 10:30

Миомир Кецмановић у другом колу турнира у Хонг Конгу

Српски тенисер Миомир Кецмановић пласирао се у друго коло АТП турнира у Хонг Конгу, пошто је у првом колу победио Јапанца Тара Данијела 2:0 у сетовима (6:3, 6:2).
Миомир Кецмановић је у првом сету први стигао до брејка у шестом гему и повео је 4:2. Јапанац >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је узвратио рибрејком и смањио на 4:3.

Међутим, српски тенисер је освојио наредна два гема и први сет је добио резултатом 6:3.
Кецмановић је наставио са добром игром и у другом сету, а овај део меча је добио резултатом 6:2. Меч је трајао 71 минут. 
Српски тенисер ће у другом колу турнира у Хонг Конгу играти против Американца Френсиса Тијафоа, који се налази на 16. месту АТП листе. Српски и амерички тенисер одиграли су четири међусобна дуела у каријери, а Тијафо води 3:1 у победама.
АТП турнир у Хонгконгу игра се за наградни фонд од 661.585 долара.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.