Izvor: RTS, 30.Dec.2023, 11:48

Максвитис добио отказ, Тринкијери нови тренер Жалгириса

Кошаркашки клуб Жалгирис објавио да је прекинуо сарадњу са литванским стручњаком Казисом Максвитисом и да је нови тренер клуба из Каунаса Италијан Андреа Тринкијери.
Након шест везаних пораза у Евролиги, управа Жалгириса је одлучила да уручи >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << отказ Максвитису и поверење да некадашњем тренеру Партизана Андреи Тринкијерију.

"Одлука није била лака, донеле су је обе стране. Иако смо пре неколико недеља изашли у јавност и рекли да тренер има поверење, у последње време игре и резултати нису задовољавали ни стручни штаб, ни руководство, ни навијаче. Максвитис се претходне сезоне придружио у јако тешком тренутку и помогао нам је да се вратимо тамо где желимо да будемо. Захвални смо му на томе. Надам се да ће долазак новог тренера у Жалгирио Арену стабилизовати ситуацију", истакао је директор клуба Паулијус Јанкунас.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.