Izvor: RTS, 27.Dec.2023, 17:53

Банки: Партизан у одличној форми, играћемо у јединственом амбијенту

Тренер кошаркаша Виртуса Лука Банки изјавио је да се Партизан налази у одличној форми и додао да његов тим мора да одигра борбен меч ако жели да оствари победу у 17. колу Евролиге.
Кошаркаши Партизана дочекаће у четвртак у 18.30 у Београду екипу Виртуса >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у 17. колу Евролиге.
"Први део сезоне затварамо мечом који ће бити изузетно изазован, пошто ће бити одигран у јединственом амбијенту. Партизан се налази у одличној форми. Имају пет победа на последњих шест мечева у Евролиги. Само једном су поражени на свом терену у Евролиги ове сезоне. Морамо да одиграмо борбену утакмицу да би потврдили нашу тренутну позицији на табели, пошто се ради о квалитетном противнику", рекао је Банки.
Виртус је трећи на табели Евролиге са 11 победа и пет пораза, док је Партизан на шестој позицији са скором од девет тријумфа и седам пораза.
"Знамо да наш тим очекују веома важне и тешке утакмице. Партизан игра одличну кошарку и налази се у доброј форми. Знамо да су веома јаки када играју на свом терену, због тога морамо да будемо 100 одсто спремни. Сваки посед ће бити битан и у одбрани и у нападу. Бићемо веома концентрисани, пошто желимо да добијемо меч и да први део Евролиге завршимо на најбољи могући начин", истакао је кошаркаш Виртуса Торнике Шенгелија.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.