Izvor: RTS, 27.Dec.2023, 12:56

Тен Хаг: Хојлунд има јак карактер, голови ће доћи

Менаџер Манчестер јунајтеда Ерик Тен Хаг похвалио је данског нападача Расмуса Хојлунда, који је уторак донео победу свом тиму против Астон Виле у 19. колу Премијер лиге, преноси Скај спортс.
Фудбалери Манчестер јунајтеда победили су синоћ на свом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << терену екипу Астон Виле резултатом 3:2 иако су "црвени ђаволи" у једном тренутку губили 0:2. Победу екипи са "Олд трафорда" донео је Хојлунд у 82. минуту.
То је био први гол данског фудбалера за Манчестер јунајтед ове сезоне у Премијер лиги.
Хојлунд је у летњем прелазном року стигао у Манчестер јунајтед из Аталанте за 80 милиона евра. Он је ове сезоне постигао само пет голова за енглески клуб у Лиги шампиона.
"У више наврата сам разговарао са Хојлундом. Истакао сам да је много голова постигао за репрезентацију Данске. Постизао је голове у Лиги шампиона и показао шта може. Рекао сам му: 'Веруј и доћи ће'. Сигуран сам, када је стигао први гол, да ће их бити више. Хојлунд има јак карактер и увек је одлучан. Има оно што је потребно нападачу, а када непрестано радиш, голови ће доћи", рекао је Тен Хаг.
Хојлунд је истакао да је најсрећнији човек на свету, пошто је постигао први гол у Премијер лиги.
"Прошло је неко време у том чекању... Сада, када се завршило, најсрећнији сам човек на свиету. Веровали смо у себе и на полувремену, знали да радимо праве ствари и зато смо успели да тријумфујемо", истакао је Хојлунд.
Манчестер јунајтед је шести на табели Премијер лиге са 31. бодом, а у наредном колу гостоваће Нотингем Форесту.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.