Izvor: RTS, 25.Dec.2023, 13:49

Фудбалер Роме Пауло Дибала пропушта и меч са Јувентусом

Фудбалер Роме Пауло Дибала могао би да пропусти предстојећи дерби меч 18. кола Серије А против Јувентуса, пошто се још није опоравио од повреде, преносе италијански медији.
Дибала се повредио 10. децембра на мечу против Фиорентине. Он је због повреде >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << мишића пропустио мечеве против Шерифа, Болоње и Наполија.

Италијански медији наводе да је тренер Роме Жозе Мурињо очекивао да аргентински нападач буде спреман за дуел против Јувентуса, али постоје мале шансе да се Дибала опорави до суботе. Дибала је ове сезоне одиграо 14 утакмица и постигао је четири гола у свим такмичењима.
Утакмица између Јувентуса и Роме биће одиграна у суботу од 20.45 часова у Торину.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.