Izvor: RTS, 24.Dec.2023, 16:58

Закуцавање године немилосрдног Рејџона Такера

Кошаркаш Венеције Рејџон Такер извео је на утакмици италијанског шампионата против Бреше закуцавање које пред крај године без дилеме може да се прогласи за једно од најбољих у 2023.
Рејџон Такер се након пресеченог додавања на противничкој половини >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << терена стуштио ка кошу Бреше и Мајка Кобинса немилосрдно "ставио на постер".

Американац је постигао укупно 17 поена и ефикаснији од њега био је само Амедо Теситори са 21 поеном поред свог имена у статистици.
Рејџон Такер је бивши НБА играч - носио је дрес Јуте, Филаделфије, Денвера и Милвокија. Пре него што је дошао у Венецију, опробао се и у Аустралији.
Иначе, дуел Венеције и Бреше у 13. колу био је дерби два најбоље пласирана тима на табели италијанске лиге.
Утакмица је завршена убедљивом победом Венеције резултатом 86:71, након које су ривали изједначени на табели са истим бројем победа и пораза (10-3), те деле прво место.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.