Izvor: RTS, 22.Dec.2023, 01:28

Каташ: Звезда нам очигледно не лежи, нисмо могли да нађемо бољи град од Београда

Тренер кошаркаша Макабија Одед Каташ рекао је после трећег узастопног пораза од Црвене звезде да је очигледно да му црвено-бели не леже као ривал, а затим се захвалио Београду и Србији на гостопримству. 
Кошаркаши Црвене звезде савладали су >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у "Пиониру" екипу Макабија 98:92 у утакмици 16. кола Евролиге.

Тренер кошаркаша Макабија Одед Каташ рекао је након меча да црвено-бели очигледно не леже његовом тиму.
"Прошле сезоне су нас два пута победили. Кад Звезда дође, морамо да пронађемо решење за њих јер нам очигледно не леже. Мислим да смо добро почели утакмицу, обе екипе су играле у високом ритму. Морам да одам признање ривалу који је био бољи и заслужено победио. Погодили су много више шутева од нас. Теодосић је контролисао све што је могао. Мењали смо играче на њему, али је нашао начин да утиче на утакмицу", рекао је израелски стручњак на конференцији за медије.
Каташ је одговорио и на питање о квалитетима Црвене звезде.
"Много се екипа мучило против Реала, као они пре неки дан, али данас су играли веома добро. Проналазили су решења на паркету, играли тимски. Мислим да имају добар ростер, веома доброг тренера. Имају велики квалитет, играју брзим темпом", истакао је Каташ.
Макаби због ратне ситуације у Израелу није у могућности да игра у "Менора Мивтачим" арени, па већ дуго игра у Београду, а Каташ је истакао да је главни град Србије одлично решење за његову екипу.
"Ситуација није баш добра за нас. Нисмо могли да нађемо бољи град од Београда у овом тренутку. Људи су љубазни, ценимо то што раде за нас. Недостаје нам да играмо пред публиком, нажалост ситуација је таква. Надамо се да ће се ускоро поправити. Данас смо се осећали као да играмо у гостима", закључио је Каташ.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.