Zaharova ZAGRMELA: Amerika želi da teroristi u Siriji prođu BEZ KAZNE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova ZAGRMELA: Amerika želi da teroristi u Siriji prođu BEZ KAZNE

Portparolka ruskog ministrastva naglasila je da Moskva insistira na tome da je neizbežna kazna za teoriste

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da SAD ćute o hiljadama terorista u pritvoru u Siriji i optužila Vašington da bi želeo da ih pusti da se izvuku bez kazne.

Pročitajte i:

- Uzeli smo u obzir činjenicu da američka administracija ćuti o nekoliko hiljada stranih terorističkih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << boraca, koje je zadržala u pritvoru koalicija predvođena SAD i kurdske Sirijske demokratske snage - rekla je Zaharova.

Ona smatra da su objašnjenja da je navodno nemoguće usaglasiti procedure za izručenje i parametre za pravnu pomoć sa zemljama porekla - apsolutno neubedljiva, preneo je TAS S.

- Očigledno ovaj pravni vakum se namerno pravi kako bi se sakrio pravi cilj: dozvoliti ekstremistima da izbegnu odgovornost - rekla je Zaharova.

, koje su u pritvoru zadržele SAD i koalicija koju one predvode.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka i Jemena možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Sirija,   Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.