U eksploziji automobila-bombe u Siriji najmanje 20 stradalih

Izvor: Radio 021, 14.Sep.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U eksploziji automobila-bombe u Siriji najmanje 20 stradalih

Najmanje 20 osoba je danas poginulo, a 40 ranjeno, u eksploziji-automobila bombe u Hasaki, gradu na severoistoku Sirije, javili su državni mediji.

Državna TV stanica je navela da spasilački timovi pretražuju ruševine urušenih zgrada i strahuje se da bi broj žrtava mogao da bude i veći.

Prema navodima aktivista, eksplodirale su dve bombe - jedna u severnom delu grada, a druga u centru Hasake, ali su ljudi nastradali u jednom od tih napada.

Agencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << AP navodi da je među žrtvama eksplozije jedna žena i njeno dvoje dece.

Sirijska televizija objavila je snimke na kojima se vidi kako se posle eksplozije srušila dvospratna zgrada. "Russia today" navodi da pojedini izvori tvrde da ima više od 30 poginulih.

Veći deo ovog grada pod kontrolom drže sirijski kurdski borci.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.