PRELEPO I ZASTRAŠUJUĆE: Prizor koji ODUZIMA DAH, pustinjska oluja progutala Deir ez Zor (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRELEPO I ZASTRAŠUJUĆE: Prizor koji ODUZIMA DAH, pustinjska oluja progutala Deir ez Zor (VIDEO)

Grad na Eufratu obojen u narandžasto

Pustinjske oluje su opasne i smrtonosne, ali kao i mnoge opasne pojave u prirodi one mogu biti i prelepe i da oduzmu dah. Ova oluja je snimljena u Deir ez Zoru.

U narandžastom krajoliku ne možete prepoznati gde se završava zemlja a počinje nebo, a ceo prizor je prelep i zastrašujuć u isto vreme.

Ostale vesti iz Sirije, Iraka, Jemena čitajte OVDE.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBRUČ SE STEŽE: Islamska država SE RASPADA pod udarima sirijske vojske u Al-Safi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018

Negostoljubivi kamenjar će im postati grobnica..Sirijska vojska probila je džihadističke redove u Al-Safi, u teškim borbama na kamenitom području ovog regiona...Islamska država je u ovim borbama pretrpela velike gubitke, iako su bili dobro ukopani, sa postavljenim mitraljeskim gnezdima i artiljerijskim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.