Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2018, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanjahu: Neće nas kritikovati država koja je okupirala Kipar

JERUSALIM - Predsjednik Vlade Izraela Benjamin Netanjahu rekao je, reagujući na kritike turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana da su ruke izraelskog premijera "umrljane palestinskom krvlju" u vrijeme masovnih protesta u Gazi, da mu neće držati lekcije država koja je okupirala Kipar.

"Osoba koja šalje hiljade turskih vojnika radi okupacije sjevernog Kipra i koja je naredila napad u Siriji neće nama pridikovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << kada se branimo od pokušaja infiltracije `Hamasa`", rekao je Netanjahu.

On je rekao da je osoba na čijim rukama su krvave mrlje od ogromnog broja ubijenih Kurda u Turskoj i Siriji posljednja koja može da pridikuje Izraelu zbog borbene etike, piše grčki list "Katimerini".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Netanjahu odbrusio Erdoganu: Neće nam držati lekcije država koja je okupirala Kipar!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Maj.2018

Predsednik Vlade Izraela Benjamin Netanjahu rekao je, reagujući na kritike turskog predsednika Erdogana da su ruke izraelskog premijera "umrljane palestinskom krvlju" u vreme masovnih protesta u Gazi, da mu neće držati lekcije država koja je okupirala Kipar...- Osoba koja šalje hiljade turskih vojnika...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.