Lavrov: Rusija isporučuje odbrambeno oružje Siriji koje joj omogućava da se brani od vazdušnih napada

Izvor: Vostok.rs, 12.Maj.2013, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Rusija isporučuje odbrambeno oružje Siriji koje joj omogućava da se brani od vazdušnih napada

12.05.2013. -

Moskva završava isporuku odbrambenog oružja na osnovu ranijih ugovora, izjavio je šef MSP RF Sergej Lavrov posle susreta sa ministrima spoljnih poslova Poljske i Nemačke, Radoslavom Sikorskim i Gidom Vesterveleom. „Radi se o isporuci protivvazdušnih sistema na osnovu ranije potpisanih ugovora“, rekao je Lavrov. „To nije zabranjeno nikakvim međunarodnim normama, to je odbrambeno oružje, koje omogućava Siriji da se brani od vazdušnih napada“, dodao je Lavrov.

Izvor: Glas Rusije, foto: Golos Rossii    
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej Lavrov: NATO se približava ruskim granicama

Izvor: Vostok.rs, 12.Maj.2013

12.05.2013. -..„NATO narušava raniji dogovor, jer se vojna infrastruktura saveza realno pomiče na istok“, izjavio je juče šef MSP RF. Ovakvi postupci uvek otvaraju pitanja, podvukao je Lavrov, i dodao da „Rusija i Belorusija čuvaju svoje granice“...Izvor: Glas Rusije, foto: Golos Rossii...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.