Žene Pokreta socijalista osudile uvrede na račun Olivere Jovićević

Izvor: RTS, 16.Okt.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene Pokreta socijalista osudile uvrede na račun Olivere Jovićević

Aktiv žena Pokreta socijailsta saopštio je da oštro osuđuje, kako navode, prostačke uvrede koje je na račun novinarke RTS-a, Olivere Jovićević, izneo Sergej Trifunović.
"Trifunović više ne bira ni sredstva, ni reči kojim bi uvredio svaku ženu koja dozvoli sebi da ima drugačije mišljenje od Đilasa, Jeremića i njega", >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi se u saopštenju.
Time što je Oliveru Jovićević nazvao prostitutkom, Trifunović je nastavio kontinuitet politike mržnje prema ženama.
"Svojim mizoginim i primitivnim izjavama, Trifunović nije uspeo da unizi Oliveru Jovićević, niti bilo koju drugu ženu koja profesionalno i odgovorno obavlja svoj posao, ali jeste uspeo da ponizi sebe, svoju profesiju i one malobrojne ljude koje predstavlja", stava su žene PS-a.
Ističu da nijednom umetniku i sinu ne priliči da tuđe majke i ćerke naziva "kurvama i prostitutkama i da među mladima i decom promoviše marihuanu".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.