U Mostaru oštećen automobil Sergeja Trifunovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Sep.2021, 16:07

U Mostaru oštećen automobil Sergeja Trifunovića

Automobil beogradskih registarskih oznaka, u vlasništvu poznatog glumca mostarskog porijekla Sergeja Trifunovića, vandaliziran je u subotu, 18. septembra, na parkingu u naselju Vatikan u Mostaru, na jugu Bosne i Hercegovine (BiH). Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, nepoznati počinilac ili više njih, razbio je šoferšajbu, zatim je isparao krovno platno, te je isječena zadnja desna guma automobila “Saab”. “Ja sam došao ovde u svoj Mostar, parkirao se i neko je noću to vandalizovao,...
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

U Mostaru oštećen automobil Sergeja Trifunovića

Izvor: N1 televizija, 18.Sep.2021

Automobil beogradskih registarskih oznaka, u vlasništvu glumca Sergeja Trifunovića, oštećen je u subotu, 18. septembra, na parkingu u naselju Vatikan u Mostaru, na jugu Bosne i Hercegovine.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.