Sergej Trifunović novi predsednik PSG

Izvor: B92, 26.Jan.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Trifunović novi predsednik PSG

Sergej Trifunović izabran je za novog predsednika Pokreta slobodnih građana. Prema saznanjima Blica, bila su ukupno 32 glasačka listića, od kojih je 39,3 odsto bilo za Olenika, dok je Trifunović dobio 60,07 glasova.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej Trifunović novi predsednik Pokreta slobodnih građana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2019

Sergej Trifunović izabran je danas popodne za novog predsednika Pokreta slobodnih građana...Prema saznanjima Blica, bila su ukupno 32 glasačka listića, od kojih je 39,3 odsto bilo za Olenika, dok je Trifunović dobio 60,07 glasova...Skupština Pokreta sastala se danas oko 13.00 sati, kako bi izabrala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

32 LISTIĆA Trifunović izabran tajnim glasanjem

Izvor: Blic, 26.Jan.2019

Sergej Trifunović izabran je večeras za predsednika Pokreta slobodnih građana (PSG), a bilo je ukupno 32 glasačka listića.

Nastavak na Blic...

Glumac Sergej Trifunović izabran za predsednika PSG

Izvor: Beta, 26.Jan.2019

Glumac Sergej Trifunović izabran je večeras za novog predsednika pokreta Slobodnih gradjana.On je sa 60 odsto osvojenih glasova na izbornoj skupštini koja je trajala skoro šest sati pobedio protivkandidata pravnika Aleksandra Olenika.Članovi PSG tajnim glasanjem izabrali su i dva člana predsedništva...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.