Glumac Sergej Trifunović izabran za predsednika PSG

Izvor: Beta, 26.Jan.2019, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac Sergej Trifunović izabran za predsednika PSG

Glumac Sergej Trifunović izabran je večeras za novog predsednika pokreta Slobodnih gradjana.On je sa 60 odsto osvojenih glasova na izbornoj skupštini koja je trajala skoro šest sati pobedio protivkandidata pravnika Aleksandra Olenika.Članovi PSG tajnim glasanjem izabrali su i dva člana predsedništva Petra Miletića i Lidiju Martinović.Izbor novog predsednika PSG usledio je mesec dana pošto je Saša Janković podneo ostavku na tu funkciju.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trifunović: Zalagaću se za ujedinjenje opozcije, ali PSG neće biti deo SzS

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jan.2019

Novi predsednik Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je večeras da će se zalagati za ujedinjavanje opozicije, ali da to ne znači da će postati deo Saveza za Srbiju..."Ono na čemu ću ja lično raditi je ujedinjenje opozicije u svakom smislu. Ono što je sigurno jeste da nećemo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.