Reagovanje RTS-a na uvrede Sergeja Trifunovića izrečene na Tviteru

Izvor: RTS, 16.Okt.2019, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reagovanje RTS-a na uvrede Sergeja Trifunovića izrečene na Tviteru

Svojim poslednjim oglašavanjem na društvenim mrežama, glumac-političar i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović dao je izrazima "prostakluk" i "odvratnost" potpuno novi smisao, saopštava RTS.
Tvrdnjom da emisija RTS-a "Upitnik" postoji da "voditeljka ne bi radila na poziv", insinuirajući na prostituciju, Trifunović je, zajedno sa onima koji su ga na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tviteru podržali, otišao čak ispod nivoa primitivizma.

Od onih kojima je jedan tvit dovoljan da zasijaju svojim prostaklukom, a tvituju svaki dan, RTS ne traži nikakvo izvinjenje jer je tražiti tako nešto potpuno besmisleno.
Za 16 godina koliko postoji emisija "Upitnik" bilo je pokušaja da se ova emisija zabrani, bilo je uvreda i nezadovoljstva od strane mnogih političkih aktera, ali nikada se nije tako daleko zaplivalo u prostakluku kao što je to sada učinio Trifunović.
Zato, umesto poziva na izvinjenje, RTS moli sve učesnike ovakvih i sličnih emisija, ali i one koji bi da se bave dijalogom na javnoj sceni, da se pre svega verbalno "razoružaju".
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.