Vraća se Milošević?

Izvor: B92, 12.Avg.2022, 08:14

Vraća se Milošević?

Fudbalski klub Partizan mogao bi ponovo da preuzme srpski stručnjak Savo Milošević.

Ilija Stolica, koji je ovog leta došao na klupu crno-belih, uskoro bi trebalo da postane i zvanično bivši.

Na njegovo mesto Partizan planira da dovede ili Sava Miloševića >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili Aleksandra Vukovića, saznaje "Telegraf".

Savo Milošević je bio dugogodišnji igrač Partizana, predvodio ga je sa klupe od marta 2019. do 2021. godine, a nakon toga je prihvatio posao u ljubljanskoj Olimpiji.

U slovenačkom klubu se zadržao četiri meseca i sada je bez posla, tako da se svrstao u najuži krug potencijalnih naslednika Stolice.

Milošević je sa ekipom iz Humske uspeo da osvoji Kup Srbije.

Drugi kandidat je Aleksandar Vuković, takođe bivši igrač crno-belih, koji je sve svoje trenerske korake napravio u Legiji iz Poljske sa kojom je bio i šampion tamošnjeg šampionata.

Vuković ima 42 godine, rođen je u Banjaluci i za crno-bele je kao igrač nastupao od 1998. do 2000. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.