Ukrali čak i oluke: Lopovi temeljno pretresli kuću brata Save Miloševića

Izvor: Blic, 02.Dec.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali čak i oluke: Lopovi temeljno pretresli kuću brata Save Miloševića

Tragedija koja je zadesila porodicu Savu Miloševića nije bila prepreka za lopove koji su nasrnuli na imovinu njegovog poginulog brata Andrije, koji je juče sahranjen u rodnom Johovcu kod Bijeljine, u Republici Srpskoj.

Kako je „Blicu“ potvrđeno u Policijskoj upravi u Šapcu, lopovi su poskidali bakarne oluke sa kuće u kojoj niko nije živeo poslednjih nekoliko godina, a izvršena je i premetačina u unutrašnjosti kuće.

Andrija Milošević je poginuo u saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nesreći kod Beograda

- Pošto nikoga nije bilo u kući, još nije poznato da li je i šta iz nje odneto osim oluka koji su poskidani - kažu u MUP-u.

Kako se moglo čuti od komšija, Andrija Milošević nije živeo u Loznici već dve-tri godine.

- Bio je izuzetno dobar mladić i veoma srdačan kad god je boravio u Loznici - kažu komšije.

Pročitajte još Sahranjen Andrija Milošević, brat Save Miloševića Za vreme sahrane opljačkana kuća preminulog brata Save Miloševića

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.