TRAGEDIJA: Poginuo stric Save Miloševića

Izvor: NaDlanu.com, 21.Okt.2014, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA: Poginuo stric Save Miloševića

D. Milošević (57), poginuo je danas prilikom prevrtanja traktora u selu Jahovac kod Bijeljine. Kako Kurir prenosi preminuli je stric fudbalera Save Miloševića, poznat pod nadimkom Šejn.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 15.10 sati kada je traktor skrenuo sa puta i priklještio vozača koji je ispao pri prevrtanju.

Ovo je, nažalost, crni niz u porodici Sava Miloševića. Nakon što mu je deda ubio oca, a potom umro u zatvoru, i nakon smrti brata.

Kurir
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova tragedija: Poginuo stric Save Miloševića

Izvor: BanjalukaLive.com, 21.Okt.2014

Stric Save Miloševića poginuo je u ponedjeljak kada se prevrnuo traktor na putu kroz Jahovac kod Bijeljine, javili su beogradski mediji. Saobraćajna nesreća dogodila se u 15.10, kada je traktor skrenuo sa puta i priklještio vozača D. M. (57), koji je ispao pri prevrtanju, javila je agencija Srna,...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.