Savo Milošević pravo u centar - Zbog čega je Partizan mnogo bolji nego jesenas?

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Milošević pravo u centar - Zbog čega je Partizan mnogo bolji nego jesenas?

I mi smo danas konstatovali, to je najveća promena.

Analizu jučerašnje utakmice između Partizana i Viktorije iz Plzenja odradio je i bivši napadač crno-belih Savo Milošević koji je u Humskoj video mnogo dobrih stvari.

Bivši reprezentativac priznao je da ga je Partizan još jednom pozitivno iznenadio ove sezone i da je u prvom duelu sa Viktorijom video da tim Miroslava Đukića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << može da se nosi sa vicešampionom Češke.

"Partizan me je iznenadio pozitivno još jednom ove sezone. Znam da je ekipa Viktorije izuzetno jaka, pokazali su to u prethodnih pet, šest godina. Konstantno su i Evropi i igraju jako dobro. Partizan je odigrao utakmicu baš onako kako je trebalo da se igra, čvrsto u defanzivi, a bili smo opasni u oba poluvremena, dali gol, imali još par šansi. Možda rezultat nije onakav kakav želimo ali ono što sam ja video daje nadu da možemo u revanšu da ostvarimo pobedu jer ova ekipa Viktorije nije tim koji ova ekipa Partizana ne može da pobedi", rekao je Savo Milošević za "TV Partizan".

Ono što posebno raduje Sava Miloševića jeste pristup koji su izabranici Miroslava Đukića pokazali u defanzivnim zadacima.

"Mene u odnosu na prvi deo sezone raduje jedna stvar više od svih drugih. To je odlična igra u defanzivi celog tima. To je nešto što je neophodno, što mi često zanemarujemo i što nam se u ovim evropskim utakmicama obije o glavu. Partizan je defanzivno odigrao fenomenalno, protiv jedne ozbiljne ekipe, oni praktično nisu stvorili šansu, taj gol je bio iz ofsajda", kazao je Milošević.

Kada je u pitanju revanš i očekivanja od duela u Plzenju, Savo Milošević nema dilemu oko toga da li Partizan ima šanse ali apostrofira da jedna stvar mora da bude odrađena kao sinoć.

"Ono što ja znam od ranije i što su momci ponovo pokazali, ova četvorka napred, sa izuzetkom Ožegovića koji juče nije igrao, to su momci koji mogu da naprave problem bilo kojoj ekipi u Evropi i siguran sam da će ga napraviti i tamo Česima. Ne brinem da li ćemo dati gol, jedina stvar koju bih voleo da ponovi Partizan je defanzivna igra celog tima tokom 90 minuta. Gol ćemo dati sigurno. Nisam video da ekipa Viktorije ima igrače pozadi koji mogu da zaustave Tavambu, Jankovića, Tošića, Sumu... Partizan napred može da rani ovu ekipu samo da ponovi defanzivu iz prve utakmice i šanse su zaista realne", zaključio je Milošević.

Nakon beogradskih 1:1 sa Viktorijom iz Plzenja crno-bele čeka gostovanje u Lučanima, u okviru 23. kola Super lige Srbije, a narednog četvrtka igra se revanš u Plzenju.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.