Savo Milošević: PONOS zbog Jovića, dete iz mog sela...

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Milošević: PONOS zbog Jovića, dete iz mog sela...

"Ima njih još dosta u Partizanu, Zvezdi, po Srbiji, a ovo su sad konkretni rezultati", poručio je trener Partizana.

Osećaju ponos navijači Crvene zvezde što je njihov bivši "đak" stigao čak do dresa Real Madrida, ali ne samo oni - osmeh je na licu i trenera Partizana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Savo Milošević od malih nogu poznaje Luku Jovića, pomogao je njegovom ocu u najtežim danima, ali i mnogim klincima iz Republike Srpske, mada o tome ne želi mnogo da govori, a jedna od dobrih stvari koju radi jesu i turniri mlađih kategorija.

Idejni je tvorac Kupa prijateljstva koji se tradicionalno održava već četiri godine u Bijeljini, a na njemu stasavaju neki novi veliki fudbaleri.

"Posebno sam ponosan na prelazni rok u Evropi, Jović je otišao u Real Madrid, to je dete iz mog sela, zamenio ga je Joveljić u Frankfurtu, takođe momak sa ovih prostora", kazao je Savo Milošević koji je dugo bio zadužen za mlađe kategorije pri FSS.

"To su sve momci koji su prošli kroz naše turnire koje godinama organizujemo i 500 puta sam ponovio koliko je bitno da ti momci dobiju šansu".

Kao trener Partizana već je dao šansu nekim "klicima" da se pokažu, u najvažnijim utakmicama prošle sezone zaigrao je Lazar Pavlović, dok se očekuje da i u narednoj sezoni mnogi biseri crno-belih zaigraju za prvi tim.

"Ima njih još dosta u Partizanu, Zvezdi, po Srbiji, a ovo su sad konkretni rezultati. Neću da budem ni prepotentan i arogantan da je to sve zbog mog turnira, ali je sigurno svima njima bio dobar podstrek. To nam je bio cilj i već ovog momenta je ispunjen", zaključio je Milošević koji je sa svojim Partizanom gostovao Zvijezdi 09 i upisao prvu pobedu na pripremama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.