Savo Milošević: Nisam modni manijak!

Izvor: Poznati.info, 08.Feb.2014, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Milošević: Nisam modni manijak!

Bivši reprezentativac Savo Milošević priznaje da nije zaluđen za modom, te da ne prati slepo modne trendove, već onoliko koliko treba kao javna ličnost. Supruga mu dosta pomaže, ali često stilizuje i sam sebe.

”Ne preterano, u onoj meri u kojoj treba svaki čovek koji je deo javnog života. Mora da zna da ne treba svakakav da izađe na ulicu, jer to mogu neki ljudi da zabeleže. Nastojim da se ne opterećujem previše time i da biram garderobu u kojoj se ja osećam >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << prijatno, a ne kako će to ocenjivati drugi ljudi”

”S obzirom na to da ja nisam profesionalac kada je u pitanju moda i da mi je savršeno dozvoljeno da pogrešim. Supruga me najčešće savetuje, ali desi se da nešto uradim na svoju ruku, pa onda shvatim da je ipak trebalo da poslušam nju”-kaže Savo.

Autor: Goran, Foto: Svet.rs
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.