Savo Milošević: Miha mi rekao - SVE može da se pobedi!

Izvor: Mondo, 13.Jul.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo Milošević: Miha mi rekao - SVE može da se pobedi!

Partizanov trener nedavno se čuo sa Sinišom Mihajlovićem i razgovarali su o temama koje nemaju veze samo sa fudbalom. U subotu se setio tog razgovora...

Siniša Mihajlović (50) lično je u subotu rekao javnosti da boluje od leukemije i da će od utorka početi lečenje od te podmukle bolesti.

"Znam da sam poslednji čovek za koga bi rekli da može da se razboli", rekao je Miha dok je saopštavao koliko mu je bilo teško prvih dana posle dijagnoze i sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koliko odlučnosti ulazi u ovu borbu.

Dok je Mihajlović emotivno pričao sa novinarima, njegov prijatelj i bivši saigrač Savo Milošević vodio je u Sloveniji ekipu Partizana u poslednjoj kontrolnoj utakmici na pripremama.

Nakon tog meča, on je bio upitan da komentariše Mihajlovićevu situaciju.

"Mnogo je teško to komentarisati. Ne znam da li uopšte mogu da pričam o tome. Sa Mihom sam jako blizak po više osnova i oko nekih stvari smo se čuli posle finala Kupa. Tad smo pričali, da ne pričam o kojoj temi. Ali, sve može da se pobedi u životu. Sve! To su bile njegove reči meni".

Pročitajte više o početku Mihine bitke protiv leukemije.

/Siniša Mihajlović: Imam leukemiju i pobediću je!/

/Mihine ćerke: Mi smo Mihajlovići, BORBA je naš DNK/

/Mihajlović OSTAJE trener Bolonje: On mora tako!/

/MIHA, POBEDI: Ovo je samo još jedan slobodan udarac/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.