Savo Milošević: Katastrofalno!

Izvor: B92, 17.Jun.2020, 16:25

Savo Milošević: Katastrofalno!

Trener Partizana Savo Milošević prokomentarisao je odluku UEFA da se u kvalifikacijama za Ligu Evrope igra samo po jedan meč.

On je na konferenciji za medije uoči duela protiv Vojvodine, najpre odgovorio na to pitanje, rekavši da je to katastrofalno rešenje za Partizan.

"Ne znam, od kada sam došao u klub, sve gore od goreg se dešavaju stvari po Partizan. S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da smo uspeli da zadržimo ekipu na okupu, i da će to da nam bude na neki način prednost, sada imamo ovu odluku koja nam ne ide u prilog. Žreb će odlučivati domaćina, a i to je poznato kakve smo sreće u žrebu", rekao je Milošević i dodao:

"Nikako ne odgovara, ne valja ništa. Katastrofalno, ali šta da kažem. Zbog cele situacije oko pandemije, verovatno su ljudi u UEFA tako procenili. Ali ako nas pitate koliko nam odgovara, nikako. Katastrofalno!", poručio je strateg crno-belih.

Revolucionarni su i datumi, pa bi u slučaju da Partizan krene od drugog kola kvalifikacija (ako osvoji Kup), startovao tek od 17. septembra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milošević razočaran odlukom UEFA

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2020

Trener Partizana Savo Milošević prokomentarisao je odluku UEFA da se u kvalifikacijama za Ligu Evrope igra samo po jedan meč.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.