Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 14:04

Savo Milošević: Imam samo jednu dilemu i znam 95 odsto Zvezdinog tima! Znamo kako ćemo odgovoriti na agresiju

"Penale, ako ih bude, neću gledati", kaže trener Partizana pred polufinale Kupa Srbije

Igraće samo najspremniji. Neće biti eksperimenata, na teren mogu momci koji su na maksimalnom broju obrtaja.

Tako razonuje Savo Milošević, kao da želi da ispravi grešku sa prethodnog okršaja sa Crvenom zvezdom, kad je njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tim igrao "na pola" i nije mogao da odgovori agresivnom pristupu šampiona. Pred polufinalni okršaj Kupa Srbije, branilac trofeja gledaće da večitom rivalu suprotstavi našpanovanu ekipu, momke koji neće uzmicati pred izazovom i(li) rovite posle tri utakmice u razmaku od sedam dana. A sve posle dva i po meseca pauze.

"Imam još jednu dilemu oko sastava tima. Ovo govorim pod uslovom da su svi spremni. Nadam se da će nam završni trening omogućiti da računamo na sve igrače. Što se našeg tima tiče, dosta toga se zna, praksa je pokazala da nemamo tajni", osmehuje se Savo Milošević pred duel u sredu (20 časova TV Arena sport). "Prva moja želja da svi igrači budu spremni, jer smo minulih dana imali problemčiće. Očekujem tešku utakmicu, u kojoj će odlučivati detalji. Nadam se da će ih više biti u našu korist i da će nam doneti pobedu".

Sve izračeno možda znači da u stručnom štabu Partizana razmišljaju da Sejduba Suma, koji je utabao put pobedi u prvom ovosezonskom okršaju, počne na klupi. S druge strane, činjenica da su Lazar Marković i Bibars Natho propustili gostovanje u Subotici sugeriše da su viđeni u startnih 11.

"I nama i Zvezdi je fizička spremna nepoznanica posle korone. Neki parametri nam govore da je ekipa u dobrom stanju, međutim, ovakve utakmice donose posebnu dozu adrenalina i dodatnu potrošnju, što se može nadoknaditi voljnim momentom. Nokaut je faza, gubitnik gubi sve, onaj koji postigne prvi gol je u velikoj prednosti, ali će generalno pobedi biti bliži tim koji 90 minuta bude držao visok ritam. Teško je proceniti kome je više štetila ili prijala pauza, imam uvid u stanje moje ekipe, ali bez obzira na pauzu, ovo je posebna vrsta adrenalina, poseban psihološlki pritisak i poseban napor. Tu će se videti ko je u boljem stanju".

Kao što ima samo jednu dilemu oko svog, Milošević na isti način razmišlja o projekciji Zvezdinog tima.

"Imamo predstavu kako će izgledati, moguća su iznenađenje, ali kao što oni pretpostavljaju 95 posto našeg, tako i mi znamo 95 odsto njihovog sastava. Uz eventualno jednu ili dve izmene. Ne razmišljam o tome da li ću prilikom izbora igrača biti oprezniji nego prošli put, već da će na teren samo oni za koje procenimo da su sto posto spremni. Slažem se da je Zvezda ušla agresivnije u prethodni meč, a kako ćemo odgovoriti nećemo podeliti sa vama, ali se spremamo za to".

Na pitanje u čemu je razlika crveno-belih pod komandom Dejana Stankovića u odnosu na period pod Vladanom Milojevićem, Partizanov strateg odgovora u korist bivšeg reprezentativnog kolege.

"Osnovna razlika je logička, uvek prisutne prilikom promene, a to je da je Deki doneo novu energiju. Rano je za konkretne analize, Stanković je još na početku, ali njegova ekipa igra sa više energije, motiva, momci žele da se dokažu. Iz te činjenice proizila niz drugih stvar, koje predtavljaju Zvezdin benefit".

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U Humskoj su uzdrmani neuspehom u Subotici, ali...

"Poraz uvek donese i nešto dobro, ako ste spremni da učite. Jedino što ne znam koliko te stvari mogu konkretno sutra da nam pomogu. Naredna utakmica je drugačijeg tipa, teško da pouke mogu da nam pomognu protiv Zvezde".

Pogotovo što se sudaraju dva naša najbolja tima i što je u pitanju eliminacioni meč, pa bismo su u slučaju da posle 90 minuta bude nerešeno, gledali penale. Ne svi.

"Verovatno neću gledati penale, ako do njih dođe. Toliko stvari moramo da prođemo u pripremi da ne razmišlčjam o jedanaestercima. Što se tiče drugog para, poštujem i Čukarički i Vojvodinu, svejedno je ko bi nam bio rival u finalu, takođe će biti teška utakmica", smatra Savo Milošević.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

CRNO-BELI SPREMNI ZA ODBRANU KUPA! Savo poručio: Penale NEĆU GLEDATI! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 09.Jun.2020

Trener Partizana Savo Milošević poručio je danas da će njegovi igrači učiniti sve da klub iz Humske šesti put u nizu zaigra u velikom finalu Kupa Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.