Savo: Dragi moj, Petko...

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2020, 19:57

Savo: "Dragi moj, Petko..."

Savo Milošević se takođe danas oprostio od Ilije Petkovića.

Ilija Petković je danas preminuo u svojoj 74. godini, a jedan od onih koji su mu se zahvalili za sve što je radio tokom svog života jeste i Savo Milošević.

Trener Partizana je bio učenik Ilije Petkovića u dresu reprezentacije Srbije i Crne Gore. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Savo je učestvovao i na Mundijalu 2006. godine kada je Petko bio selektor.



"Jedan od najvećih centarforova koje je imala naša država. I još veća ljudska gromada!







Čovek neverovatnog duha i vedrine i uvek pozitivnog stava što je prava retkost na ovim prostorima.







Bio mi je trener i učitelj, i u jednom i u drugom sam mnogo naučio. Većna ti slava dragi moj Petko. I hvala za sve," poručio je Milošević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udovičić uputio saučešće porodici Petkovića i FSS

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020

Nekadašnji selektor Srbije i Crne Gore preminuo u 74. godini...Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uputio je danas telegram saučešća porodici Ilije Petkovića i Fudbalskom savezu Srbije, saopštilo je Ministarstvo omladine i sporta... - Srbija je danas ostala bez velikana srpskog fudbala....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.