SAVO PRELOMIO: Banjak menja Ostojića, zna se i ko je novi KAPITEN Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 17:12

SAVO PRELOMIO: Banjak menja Ostojića, zna se i ko je novi KAPITEN Partizana (FOTO)

Crno-beli dočekuju Javor.

Biće promena u timu Partizana već za meč sa Javorom u nedelju (20.30), najpre u odbrambenoj liniji, iz koje će ispasti Bojan Ostojić. Trener crno-belih Savo Milošević odlučio da napravi promene u deganzivnom bedemu koji se dobrano obrukao u Novom Pazaru.

Barselona je izgubila Primeru i Liga šampiona joj je izuzetno važna! Večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (21.00) čeka Napoli posle rezultata 1:1 u Napulju u prvom meču osmine finala. Kvota na keca je 1,65, a dupla šansa X2 je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona – Napoli.

Iskusni štoper je odigrao najlošiju utakmicu otkako je došao u crno-beli tabor, a ionako je bilo planirano da se preseli na klupu, jer je najavljeno da će debitovati Maki Banjak, novajlija koji je stigao iz Olimpije.

Selidba Ostojića na klupu otvorila je pitanje i ko će nositi kapitensku traku protiv Ivanjičana.

- Naš kapiten je Stojković. Posle njega je Lola Smiljanić, a treći je Marković. Kako ni on dosta puta nije na terenu, sledeći je Zdjelar. Odluka da Ostojić nosi traku na prošloj utakmici je bila moja želja da mu se odužim za niz utakmica iz prošle sezone, u kojima je dao mnogo, igrao i povređen - ispričao je Savo Milošević, trener Partizana.

S obzirom na to da će u nedelju debitovati Banjak, jedan od stranaca će morati da se seli na klupu.

 - Niko od njih neće biti eliminisan, rotiraćemo ih u zavisnosti od protivnika, taktike. Pričao sam s njima oko toga, verujem da neće biti problema- jasan je Milošević.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakvo je ''prolazno vreme'' Lazara Pavlovića, biće još iznenađenja?

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2020

Od iznenađujućeg debija sadašnje Partizanove ''desetke'' prošlo je blizu godinu i po dana. Koliko je napredovao i da li su sada moguća neka slična iznenađenja u sastavu Partizana...Podsetimo, Lazar Pavlović je svoj debi u prvom timu Partizana imao kada to niko nije očekivao, u polufinalu prošlogodišnjeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.