SAVIN DEDA NA VEŠTAČENJU

Izvor: Kurir, 19.Jun.2011, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVIN DEDA NA VEŠTAČENJU

BIJELJINA - Stručno mišljenje! Po nalogu okružnog tužioca iz Bijeljine Mire Medić, Savo Milošević (83), koji je 10. juna u selu Johovo iz puške ubio svog sina Stevu Miloševića (58), oca poznatog fudbalera i reprezentativca Save Miloševića, trebalo bi da bude podvrgnut psihijatrijskom veštačenju.

BIJELJINA - Stručno mišljenje!

Po nalogu okružnog tužioca iz Bijeljine Mire Medić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Savo Milošević (83), koji je 10. juna u selu Johovo iz puške ubio svog sina Stevu Miloševića (58), oca poznatog fudbalera i reprezentativca Save Miloševića, trebalo bi da bude podvrgnut psihijatrijskom veštačenju.

Ona je izjavila da je istraga u toku i da su svi dokazi „prosleđeni na balističko veštačenje“.

- Procenićemo da li postoji potreba i za psihijatrijskim veštačenjem - objasnila je Medićeva i dodala da se deda proslavljenog fudbalera trenutno nalazi u pritvoru. Ubistvo se dogodilo oko 21 čas u dvorištu porodične kuće Miloševića, nakon svađe između Save i njegovog sina Steve. Posle žustre rasprave otac je uzeo pušku kratež i sa nekoliko hitaca na mestu ubio sina.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.