Reprezentacija Srbije doputovala u Ostravu

Izvor: Press, 12.Nov.2015, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentacija Srbije doputovala u Ostravu

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je sinoć u Ostravu, gde će u petak uveče odigrati prijateljsku utakmicu sa domaćom selekcijom Češke.
        Izveštač Tanjuga javlja da je srpska ekspedicija stigla u češki grad nakon sat vremena leta, bez predsednika nacionalnog saveza (FSS) Tomislava Karadžića, koji će u Ostravu doputovati u četvrtak automobilom iz Subotice. Na čelu delegacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << danas je Savo Milošević, a tu je i Ilija Petković, kao i vršilac dužnosti generalnog sekretara FSS Nebojša Ivković. Prijateljska utakmice između Češke i Srbije igra se u Ostravi u petak od 20:30h.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.