Prezadovoljni Savo Milošević: Novi ugovor za Ćurčića, sve nas je uverio, poseduje veliko znanje

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2014, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prezadovoljni Savo Milošević: Novi ugovor za Ćurčića, sve nas je uverio, poseduje veliko znanje

Mlada reprezentacija Srbije je na mala vrata uspela da se dokopa plasmana u baraž za Evropsko prvenstvo, zahvaljujući pobedi u Severnoj Irskoj i spletu srećnih okolnosti na mečevima u ostalim grupama. Orlići su uhvatili poslednji voz za plej of kao četvrta najbolje drugoplasirana reprezentacija, čime su na kraju ipak ispunili cilj, uprkos problemima sa kojima su se susretali tokom kvalifikacija i opstrukcijama iz FSS.

Iako je pre dva dana rekao da plasman mlade reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na EP nije cilj FSS, direktor mlađih kategorija u srpskoj kući fudbala, Savo Milošević je sada prezadovoljan i apeluje na Savez da produži saradnju sa selektorom Orlića, Radovanom Ćurčičem.

“Kod mene apsolutno ne postoji dilema. Samo su dva kandidata, Ćurčić i Paunović, s tim da bivši selektor omladinske selekcije ima ambicije da radi u nekom klubu, pa ćemo da vidimo u kom pravcu se stvari odvijaju. A Ćurčić nas je kroz ove kvalifikacije uverio u sve ono što smo znali i kada smo ga postavljali na ovu odgovornu dužnost. Stručnjak koji poseduje veliko znanje, veoma je studiozan i taktičan, suočavao se sa gomilom problema i iz svih situacija izlazio je uglavnom kao pobednik. Nikada nije kukao i tražio alibi, jednostavno stvarao je tim od igrača koje je u tom trenutku imao. Ima moje veliko poverenje”, rekao je Milošević za Novosti.

Istovremeno, predsednik FSS, Tomislav Karadžić je porućio da mlada reprezentacija neće imati pomoć od igrača iz A selekcije koji imaju pravo nastupa za Orliće.

"Rekao sam, to je zatvorena priča. Postoji mogućnost da jedan igrač bude uz mladu, ali o tome ćemo kada dođe vreme", poruka je Tomislava Karadžića.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.