Poginuo brat Save Miloševića

Izvor: B92, 29.Nov.2013, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo brat Save Miloševića

Beograd -- Rođeni brat proslavljenog fudbalskog reprezentativca Save Miloševića, Andrija, poginuo je sinoć na auto'putu Šid-Beograd kod naplatne rampe u Šimanovcima.

Kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova, nesreća se dogodila juče oko 18 sati kada su se na auto-putu sudarili putničko i teretno vozilo. Poginuli muškarac nalazio se u putničkom vozilu, a preminio je u Urgentnom centru usled teških telesnih povreda.

Policijska uprava Sremske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mitrovice potvrdila je danas da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu Batrovci - Beograd, na području opštine Pećinci poginuo A.M. (38).

Do nesreće, u kojoj je učestvovalo više vozila došlo je juče oko 17.30 sati, kada je putnički automobil "mercedes" udario u teretno vozilo marke "zastava" koje se kretalo srednjom saobraćajnom trakom i nakon udara sišlo sa kolovoza na travu.

Na zaustavljen "mercedes" naleteo je automobil marke "golf", nakon čega se "mercedes" našao na kosini nasipa, a "golf" u brzoj saobraćajnoj traci.

Usled teških telesnih povreda zadobijenih u ovoj nesreći, u Urgentnom centru u Beogradu je preminuoje A.M. vozač "mercedesa".

U Medicinskom centru u Sremskoj Mitrovici, vozaču "golfa" je konstatovan prelom prstiju, a vozaču i suvozaču teretnog vozila lake telesne povrede. Oni su nakon pružene lekarske pomoći, pušteni na kućno lečenje.

Uviđaj na licu je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu policije, navodi se u saopštenju.

Ovo je još jedna tragedija u porodici Milošević pošto je 2011. godine deda Save Miloševića ubio njegovog oca. Deda Savo preminuo je prošle godine služeći višegodišnju zatvorsku kaznu.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poginuo brat Save Miloševića

Izvor: Akter, 29.Nov.2013

Rođeni brat Save Miloševića, Andrija, poginuo je večeras na autoputu Šid- Beograd kod naplatne rampe u Šimanovcima

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.