PITALI GA O OTKAZU: Savo SPOMENUO Partizan, uporedio ga sa OVIM klubom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 10:42

PITALI GA O OTKAZU: Savo SPOMENUO Partizan, uporedio ga sa OVIM klubom!

Bivši trener crno-belih ućutkao kritičare.

Od dolaska na klupu Olimpije, Savo Milošević suočio se sa pritiskom. Više puta u prethodnom periodu, bivši trener Partizana "smenjivan" je sa klupe slovenačkog velikana, međutim, poslednjim rezultatima ućutkao je i najveće kritičare.

Posle remija u derbiju, s dosta kadrovskih problema, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan danas (17.50) gostuje u Lučanima, gde ga čeka Mladost koja ove sezone igra ispod svih očekivanja. Kvota na dvojku je 1,20, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mladost Lučani - Partizan.

Poslednja u derbiju nad Domžalama (2:1), odvela je Olimpiju na deobu liderske pozicije sa Bravom i Koperom, koji ima dva meča manje. Junak Zmajčeka bio je dvostruki strelac Mustafa Nukić, letnje pojačanje na stadionu pod Bagdalom.Legendarni centarfor crno-belih vezao je četiri pobede u poslednjih pet kola, posle niza loših rezultata na startu sezone (samo sedam bodova u pet utakmica) i ispadanja od Santa Klare u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Srpski stručnjak se na konferenciji, po završetku meča, našalio na račun svog igrača.

- Zaboravio sam da vam kažem da smo potpisali Karima Benzemu. Postigao je fenomenalan gol iz veoma teške situacije. Drago mi je da je nagrađen za sve što pruža ekipi. Trudi se jako od početka sezone. Bori se do poslednjeg minuta i daje sve od sebe. Mnogo se žrtvuje za tim. Čak i kada ne postigne gol, njegova igra donosi benefite ekipi. Jako sam srećan što je dao dva gola danas - rekao je Savo Milošević kroz osmeh.

Slovenački mediji su podsetili Stanojevićevog prethodnika u Humskoj, da je bio na listi „za odstrel“, jer gazda Olimpije Milan Mandarić obožava da menja trenere.

- Svi su mi pričali o tome. Mnogo puta. Ali ja sam tvrdoglavi Bosanac i ne verujem dok se lično ne uverim. Verujem u sebe i svoj rad. Mandarić nije jedini u svetu fudbala koji menja trenere.

Za primere je uzeo najvećeg rivala u Sloveniji i svoj bivši klub Partizan.

- Nažalost, znam ih mnogo takvih. Naprimer Maribor ili Partizan, koji je pre nekoliko godina promenio šestoricu trenera za sezonu. Ja nisam zagovornik takvih promena. Potrebni su vreme i kontinuitet da bi se napravili rezultati. Ne može se napraviti uspeh za dva ili tri meseca.

Savo uverava da je tim napredovao od starta sezone.

- Tim nije bio formiran kada sam stigao, ali nisam od onih ljudi koji plaču i žale se. Sve probleme i prepreke vidim kao izazove za koje treba naći rešenje. Setite se da smo počeli teškim porazom 1:6 od Lokomotive u prijateljskoj utakmici na pripremama. Sada posle tri meseca kad gledam utakmice Olimpije, vidim da smo napredovali - istakao je Milošević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kriza drma Partizanovog rivala u Ligi konferencije

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2021

Gent ima četiri poraza u prvih sedam utakmica belgijske Župiler lige. Bizoni gostuju u Briselu Anderlehtu posle dva vezana poraza..Deža vi Genta. Prošle sezone Bizoni su ušli kao vicešampioni Belgije, ali su u proteklom prvenstvu imali dosta problema, smene trenera. To je iskoristila Crvena zvezda...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.