Od Miloševićevog dolaska, njega nema na terenu! Da li na leto sledi transfer, ponuda se sprema?

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Miloševićevog dolaska, njega nema na terenu! Da li na leto sledi transfer, ponuda se sprema?

Novi trener, bar za sada, nema poverenje u ovog momka.

Savo Milošević je od dolaska na klupu Partizana vodio ekipu na ukupno sedam utakmica, na kojima su crno-beli upisali tri pobede i čak četiri poraza, bez ijednog remija.

Ni na jednoj od tih utakmica, u igri nije bilo mladog veziste Armina Đerleka, koji će u julu napuniti 19 godina.

On je samo protiv Radničkog u Nišu, u utakmici u kojoj je Milošević odmarao nekolicinu igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za 160. večiti derbi, stigao do klupe za rezerve, u preostalih šest mečeva pod Miloševićevim vođstvom, nije ni bio među 18 igrača koji su bili u protokolu.

Teško je očekivati da će se njegov status do kraja sezone bitnije promeniti, pa ne treba da iznenadi ako na leto dođe do transfera u inostranstvo igrača koji je mnogo više obećavao u juniorskoj konkurenciji.

Đerlek je ove sezone upisao ukupno 18 nastupa za Partizan, postigao je jedan gol u Kupu, bez ijedne asistencije, a ugovor sa crno-belima mu ističe u leto 2020. godine.

Dužina ugovora je dodatni razlog za nagoveštaj njegovog skorog rastanka sa Partizanom, pogotovo što su poslednjih dana u Turskoj počele da se pojavljuju informacije o interesovanju Trabzona za njegove usluge.

Ipak, za sada nema finansijskih detalja koliko bi Turci bili spremni da ponude Partizanu za mladog vezistu.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.