OTVORIO DUŠU Savo Milošević o Markoviću, Rajkoviću, “orlovima”…

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVORIO DUŠU Savo Milošević o Markoviću, Rajkoviću, “orlovima”…

Dobar prelazni rok odradio je Partizan. Dovedeni su igrači Rome (Sadik), Olimpijakosa (Natho), Arsenala (Asano) i poslednjeg dana stigao je Lazar Marković, koji je bio član Liverpula. Trener Savo Milošević deluje zadovoljno.
Kvota naše kladionice na igru 0-2 gola u meču Letonija – Severna Makedonija je 1.60.
Mislim da je Lazar u rangu pojačanja kakva su Natho i Asano i možda >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i više od toga jer je Lazar igrao na najvišem nivou, u ozbiljnim klubovima i transferi koje je imao pokazuju kakav kvalitet ima. Naravno, trebaće i njemu neko vreme, nadam se kraće nego Asanu i Nathu, jer on je deo Partizana – rekao je Milošević.
Jasno je da bi Marković trebalo da predstavlja i te kako važnu kariku crno-belih.
– Ostaje nam da ga što pre vratimo u takmičarski ritam. Znamo da to neće biti ni malo lako, ali, bar što se Lazara tiče, ovaj zgusnuti raspored je dobar jer ćemo postepeno da ga uvodimo, a opet brzo u takmičarski ritam.
Potom je govorio o Slobodanu Rajkoviću, koji je bio viđen u Humskoj…
-Mogu da pričam u svoje ime. Bio sam i zainteresovan, čak i sa Rajkovićem pričao pre mesec i po dana, ali na žalost nismo uspeli to da završimo. Ne bih sad o detaljima, ali što se tiče mene i Partizana – da, interes je postojao.
Trenutno Partizan ima četiri boda manje od Crvene zvezde. Titula je, međutim, u mislima.
– Izbegavao sam da se bavim prognozama, ne zato što imam strah ili što želim da izbegnem odgovornost, nego zato što su prognoze nezahvalne. Ono što sam uvek govorio je da ću nastojati da iz ekipe izvučem maksimum, to je naša obaveza i mislim da su svi mogli da vide od marta da to radimo konstantno. Nekad se igra dobro, nekada lošije, ali momci daju maksimum. To je naša obaveza. Za koliko je to dovoljno – ne znam. Nisam prorok, ali ako damo svoj maksimum, sigurno ćemo biti u borbi za titulu i sigurno ćemo imati šanse da prođemo grupu u Ligi Evrope.
Na kraju je Savo Milošević prokomentarisao i poraz Srbije od Portugalije (4:2) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.
Da odgovorim kratko, u jednoj rečenici: Za moj ukus je falilo energije i na terenu i na tribinama – jasan je Savo Milošević.
Trener Partizana danas je učestvovao na memorijalnom turniru u čast nekadašnjeg prijatelja i saigrača Dejana Čurovića.

The post OTVORIO DUŠU Savo Milošević o Markoviću, Rajkoviću, “orlovima”… appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NE PALIMO SE… “Orlovi” su treća liga, devet godina bez velike pobede!

Izvor: 011vodič.com, 09.Sep.2019, 13:14

Možda nas svet i ne mrzi toliko koliko mislimo. Možda nekad samo precenjujemo sami sebe… U fudbalu, recimo. Toliko ga volimo, s toliko strasti gledamo, da postajemo nerealni.. Kvota naše kladionice na igru 2-2 u meču Luksemburg – Srbija je 1.75.. Realnost je surova, ona govori da je Srbija...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.