Ne može da čeka razvod:Milošević u vezi sa voditeljkom (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može da čeka razvod:Milošević u vezi sa voditeljkom (FOTO)

Savo Milošević i voditeljka televizije Pink Maja Manojlović, u vezi su već nekoliko mjeseci, pišu domaći mediji.

Par je navodno uslikan na dodjeli nagrada fondacije Karić, a potom i na Kopaoniku, gdje proslavljeni fudbaler ima hotel.

Nekadašnji fudbaler i voditeljka se nisu oglašavali povodom pisanja da su "u srećnoj i skladnoj vezi", ali je u martu ove godine objavljeno da se Milošević >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << razvodi od supruge Vesne sa kojom ima troje dece.

Maja Manojlović je radila na RTS-u u "Žikinoj šarenici", potom kao voditeljka kviza "Lovac na novac" na televiziji Pink, potom je vodila jutarnji program na TV Happy i Pinku, gdje i dalje radi u okviru informativne redakcije.

Ne zna se kako je i kada ova ljubav započela, ali... Možda je bilo baš kao što Maja kaže – „Jedan susret je bio dovoljan“.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.