Milošević o košarkaškoj majstorici - Zašto se mnogo nervira?

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević o košarkaškoj majstorici - Zašto se mnogo nervira?

Trener Partizana u današnjem razgovoru sa novinarima na zanimljiv način se dotakao i večerašnje košarkaške majstorice u ''Pioniru''.

Trener Partizana Savo Milošević izašao je danas pred novinare u najavi sutrašnje utakmice 30. kola Superlige protiv Vojvodine, ali nije moglo i bez pitanja o večerašnjem košarkaškom derbiju, u majstorici polufinalne serije ABA lige, između >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde i Partizana (18 časova).

Iako, naravno, svim srcem podržava ekipu Andree Trinkijerija, Milošević je priznao da neće moći da gleda celu utakmicu.





''Gledaću samo poslednja dva minuta, jer kad gledam košarku, nerviram se mnogo više nego kad gledam fudbal, a sad ne mogu sebi da dozvolim da se nerviram. Prosto, neću moći da gledam tu celu utakmicu.







I prošlu sam gledao samo poslednji minut'', otkrio je Milošević.

Crvenu zvezdu smatra blagim favoritom večeras, ali bez obzira na ishod, primećuje veliki uspon Partizana koji bi tek sledeće sezone mogao da dođe do punog izražaja.





''Zvezda je u blagoj prednosti, ali to je derbi i to je vrsta pritiska, sa druge strane, mnogo mi se dopada u kom pravcu ide Partizan. Ako to ne bude ove godine, biće sledeće mnogo više. Možda blaga prednost Zvezdi, ali ona je neznatna'', zaključio je Milošević.

-
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.