Milošević: Pred nama tri najvažnije utakmice

Izvor: RTS, 13.Jun.2020, 21:10

Milošević: Pred nama tri najvažnije utakmice

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da su njegovoj ekipi ostale tri najvažnije utakmice, koje bi mogle da odrede ovu sezonu, ali i nastavak sledeće sezone. Fudbaleri Partizana igraju u nedelju od 19 časova na svom terenu protiv Čukaričkog, utakmicu 29. kola Super lige Srbije.
Iako je tema konferencije za medije bio predstojeći meć sa Čukaričkim, Milošević se osvrnuo i na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << preostaka dva meča do kraja sezone.

"Ono što nas čeka su tri najbitnije utakmice, svi moramo da budemo svesni da u dobroj meri određuju sezonu i nastavak sledeće sezone, kako ćemo u nju ući. Trudiću se da ovo razmišljanje usadim igračima i da na taj način shvate sutrašnju utakmicu, a onda i dve koje ostaju.",rekao je Milošević na konferenciji za novinare.
Partizan želi pobedu u preostale dve prvenstvene utakmice kako bi osigurao drugo mesto na tabeli, dok 24. juna igra u finalu Kupa protiv Vojvodine i pokušaće da odbrani trofej.
Čukarički je ostao bez šansi da izbori kvalifikacije za Ligu Evropa i rasterećeno čeka kraj sezone.
"Nemamo ništa zabrinjavajuće. Verujem da ćemo imati skoro sve na okupu, da pronađemo motiv i pravu taktiku protiv ekipe koja nema takmičarski motiv, ali svi imaju želju i volju da pobede Partizan. Moramo očekivati motivisane protivnike, kada su rasterećeni tad se igra najbolje. Čeka nas jako teška i zahtevna utakmica."
Govoreći o sastavu tima koji će sutra izaći na teren Milošević je konstatovao da na neke igrače neće moći da računa, poput povređenih golmana Vladimira Stojković i Nikolu Lakčevića koji se povredio u Subotici, kao i na Strahinju Pavlovića koji ima žute kartone.
"Probaću da izbegavam velike rotacije, videli ste da to košta, a moramo da učimo iz svojih grešaka. Nećemo puno rotirati. Na treningu ćemo odlučiti ko će igrati.", dodao je Milošević.
Između ostalog Milošević je zahvalio košarkašima Partizana i njihovom treneru Andrei Trinkijeriju jer su došli na derbi da podrže fudbalere.
"Oni su ponovo došli da nas podrže prepoznajući situaciju i momenat koji je bitan i za ekipu i za navijače i sve koji vole Partizan. Takva podrška mnogo znači. Imali smo nameru da i mi njih bodrimo, ali korona virus nas je sprečio za sada. Neke ekipe odustaju od Evrolige, imam san da će Partizan igrati Evroligu, a po svemu što je pružio ove godine apsolutno je zaslužio da bude tamo.", zaključio je Milošević.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.