Milošević: Ponosan sam na momke, ovo je druga dimenzija fudbala

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Ponosan sam na momke, ovo je druga dimenzija fudbala

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da je ponosan na svoje fudbalere i na ono što su uradili u porazu od Mančester junajteda.

Partizan je uprkos dobroj igri poražen od Mančester junajteda u trećem kolu Lige Evropa sa 0:1.

"Nemam za čim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da žalim. Nemam nijednu zamerku da uputim momcima, protiv ovakve ekipe. Samo mogu da budem ponosan na sve ono što smo uradili. Ovo je druga dimenzija fudbala. Uspeli smo da budemo bolji rival u većem delu utakmice. Imali smo više od igre", rekao je Milošević za RTS.

"Imali smo 90 perfektnih minuta. Nagrada nije došla, ali će doći kada najviše bude trebalo. Divim se momcima, kapa dole, zaista sam ponosan na njih. Ideja je da igru Partizana približimo onome što je Evropa danas, moderan i ozbiljan fudbal, a ovo je bilo upravo na tom nivou. Rezultat je izostao, ali je igra bila na najvišem mogućem nivou".

Upitan za sudijske odluke, trener Partizana je odgovorio:

"Apsolutno me ne zanimaju te stvari. čestitam Junajtedu na pobedi".

Crno-beli imaju četiri boda, jedan manje od AZ Alkmara, a tri od Mančester junajteda.

"Možemo do kraja da se borimo za prolaz, to je jedini cilj, da damo maksimum u preostalim utakmicama. Ako tako bude, doći će adekvatna nagrada", rekao je Milošević.

Partizan će u narednom kolu gostovati Mančester junajtedu 7. novembra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.