Milošević: Nisam hteo da odem posle Čukaričkog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2019, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Nisam hteo da odem posle Čukaričkog

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izjavio je danas da nije hteo da napusti klub posle poraza od Čukaričkog i izvinio se što nije došao na konferenciju za medije posle meča.

"Nije tačno da sam želeo da odem. Tačno je da sam bio ljut. Nisam se pojavio na konferenciji i to je moja greška. Nemam opravdanje, vremenom se skupljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razne stvari. To je bila neprimerena reakcija, ako možete, opraštajte, ako ne, sudite", rekao je Milošsević i priznao da je u svlačionici bilo "ribanja" igrača.

On je dodao da ekipu sutra protiv Vojvodine očekuje još jedna u seriji teških utakmica.

"Situacija je nezgodna, Čukarički, Vojvodina, pa Junajted. Nemamo dovoljno veliki fond igrača, ali moramo da pronađemo snagu, mentalnu i fizičku. Posle toga nam idem uslovno rečeno lakši raspored, ali treba preživeti".

Milošević ističe da mu je razumljivo što je trener Novosađana Nenad Lalatović uvek posebno motivisan protiv Partizana...

"Ponikao je u Zvezdi, verovatno bih i ja tako na njegovom mestu. Ne vidim tu ništa sporno. Sa druge strane njegov pečat uvek se vidi, sve ekipe koje je vodio igrale su slično, jedan na jedan, totalni fudbal, po celom terenu. Neke igrače vodi sa sobom i kada sve namesti njegove ekipe su vrlo nezgodne", poručio je MIlošević.

Utakmica 15. kola Superlige između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 14 sati u Humskoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.