Milošević: Konfuzija zbog mojih izmena

Izvor: B92, 29.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Konfuzija zbog mojih izmena

Trener Partizana Savo Milošević rekao je posle remija sa AZ Alkmarom da je tužan, ali da nije razočaran.

Partizan je ispustio dva gola prednosti sa igračem više u Hagu i remijem 2:2 ostao bez šansi da se u poslednjem kolu bori za nokaut fazu Lige Evrope.

"Jako je teško kada doživite ovakve stvari. Tužan sam, ali nisam razočaran. Zadovoljan sam šta smo uradili u Evropi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ako se zna gde smo bili u martu. Igrali smo bez greške 80 minuta, sveli ekipu koja je dobra na to da ne može da nas ugrozi", rekao je Milošević.

Pročitajte još Debakl Partizana – ispustio 2:0 sa igračem više i ostao bez evro proleća!

Nakon što je AZ ostao sa igračem manje u 83. minutu, Partizan se opustio i dozvolio domaćinu da smanji u 88, a potom izbegne poraz u 92. i tako prođe u 1/16 finala takmičenja.



"Ušli smo u konfiziju u poslednjih desetak minuta, to se dešava na ovom nivou. Iz više razloga je došlo do konfuzije. Najveći su izmene koje sam napravio. Pokazalo se da nisu bile prave i najveću odgovornost imam ja",
zaključio je trener Partizana.

Partizan će se od Evrope ove sezone oprostiti protiv Astane, koja gostuje u Humskoj 12. decembra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.