Milošević: Ferguson mi je savetovao da dođem na klupu Partizana

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Ferguson mi je savetovao da dođem na klupu Partizana

Savo Milošević nikad nije radio kao glavni trener, samo je kratko bio pomoćnik selektoru Crne Gore Branka Brnovića od 2011. do 2012. godine.

Milošević je proveo neko vreme kao deo UEFA grupe tehničkih posmatrača za EURO 2016, na čijem je čelu bio bivši menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson.

Serbian great Savo Milosevic has taken up his first managerial role at >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizan Belgrade.

He spoke to me about Alex Ferguson's influence and turning the club around for @OmnisportNews.

https://t.co/ReyioLBf8i pic.twitter.com/kHJEfSKYEf— Sacha Pisani (@Sachk0) April 24, 2019

Zahvaljujući Fergusonovim rečima ohrabrenja, Milošević je rešio da se okuša na klupi Partizana.

- Ferguson i svi su onda razgovarali sa mnom, uveravajući me da treba da počnem kao trener, da imam tu stvar da postanem trener. Počeo sam da razmišljam. Počeo sam sa pro licencom pre dve godine i tako je sve išlo - rekao je Milošević za Omnisport.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.