Milošević: Čeka nas najteža utakmica u Superligi

Izvor: B92, 29.Okt.2019, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević: Čeka nas najteža utakmica u Superligi

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević izrazio je nadu da će njegova ekipa uspeti da prekine dobru seriju Čukaričkog.

On je za ekipu sa Banovog brda rekao da je jedna od najboljih ekipa u Srbiji.

"Imaju odlične igrače, mogu da naprave problem bilo kome, biće nam potrebna maksimalna koncentracija svih 90 minuta. Čeka nas najteža utakmica u dosadašnjem toku Super lige, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle derbija", rekao je Milošević na konferenciji u Beogradu.

Partizan će sutra gostovati na Banovom brdu ekipi Čukaričkog u Super ligi Srbije.

"Čukarički u veznom redu i napadu ima sjajne igrače. Počev od mladog Tedića, koji više nije mali jer je igrač Mančester sitija. Birmančevića znamo jer je naše dete, Bogosavac takođe. Docić je tu godinama i jedan je od najboljih veznih igrača u ligi. Opasnost preti iz svih oružja", ocenio je Milošević.

Na konstataciju novinara da će dosta toga u sutrašnjem meču zavisiti od Partizana, šef stručnog štaba se složio.

"Imali smo više problema sa timovima koji su igrali zonu, ali mislim da će sve zavisiti od nas. Kada smo mi na maksimumu nemamo problem. Ali nije uvek lako igrati na maksimumu. Pričali smo sa igračima i svesni su da su naredne tri ili četiri utakmice najvažnije za ishod sezone", rekao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.